ΕκδηλώσειςΑρχείο

Παραμύθια χαράς και σοφίας για τη Μέρα της Αφήγησης στο Ναύπλιο

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, στις 7.30 μ.μ. το βράδυ, οι Παραμυθάδες της Πελοποννήσου γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (η οποία είναι σήμερα) στο Negro Cafe στο Ναύπλιο (Μπουμπουλίνας 81).

Οι Παραμυθάδες της Πελοποννήσου…Συν-Δέονται σε μια ομαδική παράσταση με παραμύθια της Χαράς και της Σοφίας. Πάνω από 10 παραμυθάδες από την Κορινθία την Αρκαδία και την Αργολίδα ενώνουν τις ιστορίες τους σε μια ξεχωριστή παράσταση με καλό σκοπό. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται κατά την εξέλιξη των ιστορικών στιγμών του πολέμου της Συρίας και της προσφυγιάς των ανθρώπων της προς τη δική τους «γη της επαγγελίας» συλλέγονται είδη βρεφικής φροντίδας και τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Παραμυθούδες του Ναυπλίου, η Παραμυθοπαρέα, βουτιά στα παραμύθια, η Ακριβή Καλδίρη, η Λία Χριστοδούλου, η Μαρία Παπανικολάου και ο μουσικός Γιάννης Ρασούλης. Την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου.

Η παράσταση αφήγησης πραγματοποιείται με την αμέριστη υποστήριξη και την βοήθεια της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας, που θα αναλάβουν τη διοχέτευση της βοήθειας που θα συλλεχθεί.