ΠολιτικήΑρχείο

Η Ελένη Αποστολοπούλου νέα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας

Την πρώτη της δήλωση έκανε η Ελένη Γ. Αποστολοπούλου μετά την εκλογή της ως Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, προσβλέποντας στη βοήθεια και των πιο έμπειρων στελεχών προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της απαλλαγής από την παρούσα κυβέρνηση και της ανόδου της ΝΔ στην εξουσία το συντομότερο δυνατό.

Η νεαρή δικηγόρος επικράτησε στις εκλογές που έγιναν το πρωί της Κυριακής, λαμβάνοντας 37 ψήφους έναντι 26 του Θανάση Γαλάνη.

Όπως σημειώνει η νέα πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας:
«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στα μέλη του εκλεκτορικού σώματος που με τίμησαν με την ψήφο  τους και με ανέδειξαν Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας, καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες του κόμματός μας.

Συγχρόνως, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτελέσω άρτια τα νέα μου καθήκοντα και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της παράταξης μας και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πείρα των παλαιότερων άξιων στελεχών, θα είναι απαραίτητη σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη της ΝΟΔΕ  και των τοπικών οργανώσεων για να μπορέσουμε μέσα από γόνιμη συνεργασία, να υπηρετήσουμε τα ιδανικά και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας .

Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι με κοινό στόχο να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από την παρούσα επικίνδυνη κυβέρνηση που, με τις αστοχίες της και τους ερασιτεχνισμούς της, έχει οδηγήσει την χώρα μας σε αδιέξοδο . Καλώ όλους να είναι αρωγοί και συμμέτοχοι στον αγώνα για να κάνουμε ξανά την Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της χώρας.

Η ανάγκη της Ελλάδας μας για ΟΞΥΓΟΝΟ  είναι επιτακτική .

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.»