ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Εικόνα για καρτ ποστάλ η Πλατεία του Άργους!

Κόντρα στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς το Άργος καταφέρνει να φέρει σε πέρας ένα σημαντικό έργο για την πόλη, την ανάπλαση του Κέντρου, η οποία αυτές τις μέρες επικεντρώνεται στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου προκειμένου αυτή να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους εορτασμούς του Πάσχα, αλλά και αυτούς του πολιούχου Αγίου Πέτρου, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες στην κεντρική πλατεία, θα συνεχιστεί η τελική διαμόρφωση στην Πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά) και το πάρκο Μπόνη.
 

Αν και οι εργασίες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη τα πρώτα σημάδια είναι ακρως ενθαρρυντικά και η εικόνα πολύ όμορφη. Ήδη γέμισε με νερό η τεχνητή λίμνη σε συνδυασμό με τους χώρους πρασίνου που δημιουργήθηκαν, ενώ μένει να τοποθετηθούν οι μωβ ομπρέλες και να προστεθούν και οι τελευταίες πινελιές ώστε να είναι όλα έτοιμα τις ημέρες του Πάσχα.

Ειδικά οι νυχτερινές λήψεις με φόντο το Κάστρο της Λάρισας είναι υπέροχες, κυριολεκτικά για καρτ ποστάλ!
 

Το έργο που αμφισβητήθηκε και λοιδορήθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει, παίρνει σάρκα και οστά και ο Δημήτρης Καμπόσος με τους συνεργάτες του έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι, αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν μία σειρά από σκοπέλους, οικονομικούς και μη, μέχρι να φθάσουν σήμερα σε αυτό το αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα, με το έργο να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη…

Ένα έργο ουσίας και όχι βιτρίνας, αφού όταν αυτό ολοκληρωθεί στο σύνολό του, μπορεί να τονώσει την εμπορική και τουριστική κίνηση στην πόλη του Άργους, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει και ο απαιτούμενος σχεδιασμός για την προβολή της νέας τουριστικής ταυτότητας της πόλης, σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από πλευράς επαγγελματιών.
 

Όπως αναφέρει στα social media και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος:
« Το είπαμε. Το κάναμε! Σε μια εποχή που η αξιοπιστία της πολιτικής βρίσκεται στο ναδίρ ο Δημήτρης Καμπόσος και οι συνεργάτες του διαψεύδουμε πολλούς. Διαψεύδουμε αυτούς που είτε από άγνοια είτε από μικροπολιτική σκοπιμότητα πόνταραν στην αποτυχία ή προέβλεπαν και διέδιδαν διάφορα απίθανα, όπως ότι το έργο δε θα ξεκινήςει, δεν θα οκοκληρωθεί και πολλά πολλά άλλα. 

Εμείς αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη, αλλά και με αυτό το τεράςτιας αξίας έργο, ότι ο λόγος μας μετράει και ότι ό,τι λέμε το εννοούμε, τιμώντας το 62% των συμπολιτών μας που μας εμπιστεύθηκαν και τους πολλούς περισσότερους που μας αγκαλιάζουν καθημερινά, αναγνωρίζοντας την τεράςτια προσπάθεια που κάνουμε να ξεπεράςουμε τεράςτια εμπόδια, στην χειρότερη εποχή για την πατρίδα μας και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το έργο αυτό πέρασε από πολλούς σκοπέλους για να υλοποιηθεί που χρειάζονται πολλά κεφάλαια ενός βιβλίου για να αναλυθούν. Αλλά με πίστη στις δυνάμεις μας και πολύ πολύ δουλειά τα καταφέρνουμε. Τα οφέλη πολλά. Τα βλέπουμε και θα τα δούμε και θα τα καρπώνονται οι δημότες μας καθημερινά.

Προχωράμε μέρα μέρα, βήμα βήμα, ολοκληρώνουμε το όραμα μας. Ας το απολαύσουμε εμείς και τα παιδιά μας και ας το προστατεύσουμε για τις επόμενες γενιές. »