ΑθλητισμόςΑρχείο

Πάνω από 600 παιδιά στο φετινό Atreus Premier Cup

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ΠΕ Αργολίδας και οι Δήμοι Ναυπλίου και Άργους – Μυκηνών, συνδιοργανώνουν τα δέκα τελευταία χρόνια το ATREUS PREMIER CUP στην περιοχή της Αργολίδας.

Το τουρνουά «Ατρεύς» δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διαγωνιστούν με μερικούς από τους καλύτερους νεαρούς αθλητές του κόσμου και είναι βασισμένο στο ταλέντο των αθλητών γεννημένων τα έτη 2002 ως και 2008. Το Τουρνουά θα διεξαχθεί φέτος στην Αργολίδα, από τις 4 μέχρι τις 6 Μαΐου με τη συμμετοχή παραπάνω από 600 παιδιών.

Στα δέκα προηγούμενα χρόνια το τουρνουά είχε διεθνή απήχηση με συμμετοχές από πολλές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εκτός από τις ομάδες της Αργολίδας, μέρος στη διοργάνωση είχαν πάρει ομάδες όπως Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλωνας Αθηνών και Ατρόμητος Αθηνών, Από την Ευρώπη, έχουν συμμετάσχει η Εθνική ομάδα νέων της Ολλανδίας, η Arsenal FC, η Southampton FC, η Vitesse FC, η TSV 1860 Munchen, η RCD Espanyol, η Volendam FC, η Nottingham Forest, καθώς και σύλλογοι από την Ρουμανία, την Κύπρο, την Κροατία και την Αλβανία. Η απήχηση του τουρνουά ήταν ιδιαίτερα μεγάλη τα τελευταία 10 χρόνια, καθώς έχουν συμμετάσχει σε αυτό μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Τη φετινή χρονιά στόχος του τουρνουά είναι να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή απήχηση και να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Με αυτό το στόχο ως γνώμονα, έχουν ήδη προσκληθεί ομάδες απ’ τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Από το εξωτερικό θα συμμετάσχουν η Αγγλική Southampton FC η Βουλγαρική Luvchetata. Απο την Ελλάδα ο Ολυμπιακός καθώς και ο Αστέρας Τρίπολης. Επίσης αναμένουμε, όπως κάθε χρόνο, πλήθος ομάδων από την Πελοπόννησο, καθώς και τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας.

Η Τελετή έναρξης θα γίνει την Τετάρτη 4 Μαϊου στις 19.30 στο ΔΑΚ Ναυπλίου και η Τελετή λήξης την Παρασκευή 6 Μαϊου στις 12.00 στο ΔΑΚ Άργους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ