ΠολιτικήΑρχείο

Άρεσε στον Ανδριανό η ανάπλαση

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο απέστειλε ο Γιάννης Ανδριανός με αφορμή τα πρώτα θετικά δείγματα της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης του Άργους.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
« Δέξου προσωπικά και παρακαλώ να μεταφέρεις και στους συνεργάτες σου τα θερμά μου συγχαρητήρια για το σημαντικό έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης του Άργους. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσδοκίες όλων όσοι πιστέψαμε στην οραματική φάση του έργου που εμπνεύστηκες.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο – σε συνδυασμό με τα έργα συντήρησης και ανάδειξης των χώρων ιστορίας και πολιτισμού, το αρχαιολογικό μουσείο, το βυζαντινό μουσείο, τα έργα στο κάστρο της Λάρισας, τα έργα αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και την επέκταση του σχεδίου πόλης, έργα τα οποία  προωθήσαμε και κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την αρχαιότερη κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης.

Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Άργους θα εκτιμήσουν και θα χαρούν το έργο και εύχομαι η συνεργασία μας, ιδίως για την γρήγορη υπέρβαση των εμποδίων που ανέκυψαν στην υλοποίηση, να λειτουργήσει ως παράδειγμα για την αποτελεσματική προώθηση των υποδομών που χρειάζεται ο τόπος μας ».