ΡεπορτάζΑρχείο

Αν δεν αντέχετε την χλιδή μην βρεθείτε αυτές τις μέρες στο Ναύπλιο…

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το 3ο Mediterranean Yacht Show (7-10 Μαϊου), με μια αυξανόμενη δυναμική, γεγονός που αποδεικνύεται από τον υψηλό αριθμό των συμμετοχών (περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά) και το ενδιαφέρον των brokers και του ελληνικού και ξένου Τύπου. 

Η έκθεση που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου των τουριστικών σκαφών, προσφέροντας πολύ ενδιαφέρουσες εμπορικές ευκαιρίες για τα διευθυντικά στελέχη και τους μεσίτες σκαφών, για τις μαρίνες και τα ναυπηγεία, τις παροχές υπηρεσιών και τα πολυτελή προϊόντα καθώς και τις τεχνικές εταιρείες υποστήριξης.

Το Ναύπλιο φαντάζει ως ο ιδανικός προορισμός για τα πολυτελή σκάφη και τους επαγγελματίες του γιότινγκ, λόγω προσβασιμότητας, φυσικού τοπίου και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Το σκηνικό που δημιουργείται αυτές τις μέρες στο λιμάνι δεν έχει προηγούμενο. Μία ατέλειωτη πασαρέλα σκαφών απ’ άκρη σ’ άκρη, που κάνει την πόλη να θυμίζει …Μονακό! Μία χλιδή ικανή να αλλάξει την ψυχολογία των ντόπιων από την καθημερινότητα της κρίσης, έστω και για λίγο.

Από τα φετινά σκάφη, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει και το Ελληνικής κατασκευής O’Pari 3, το μεγαλύτερο σκάφος της έκθεσης, μήκους 72 μέτρων, με πολύ ενδιαφέρουσα εξωτερική και εσωτερική διαμόρφωση.


Δείτε τον φετινό στόλο της έκθεσης