Site icon Αρχείο anagnostis.org

Σημαντικό τρίποντο για τη Λέρνα στην προσπάθεια για άνοδο

Σημαντικό τρίποντο για τη Λέρνα στην προσπάθεια για άνοδο

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ένωση Λέρνας για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου τον οποίο τον κέρδισε με το ίδιο σκορ με το οποίο είχε χάσει στη Πύλο.

Η πρωταθλήτρια Αργολίδας κέρδισε στο Κιβέρι τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ του Γιάννου στο 66′.

Την ήττα του Τσικλητήρα εκμεταλλεύτηκε η Δόξα Μεγαλόπολης που σε ένα επεισοδιακό ματς επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακό Γυθείου (3-2) και πέρασε μόνη πρώτη.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Ζίου (50’ Β. Κατσίρης), Γ. Διαμαντής, Α. Λαζάρου, Ν. Κατσίρης, Α. Διαμαντής, Κιρβαλίτζε, Αντωνιάδης, Κοσμάς (91′ Μπούρης), Γιάννος, Καραγκούνης (71΄Σαρρής).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Δούνιας, Ανταλής, Μπαστακός, Μπίζος, Χοτζάι (86’ Μικελάτος), Κυριαζόπουλος, Διακουμής, Τσώνης (56’ Νάτσης), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος (86’ Μουράτης).

Η βαθμολογία μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες έχει ως εξής: Μεγαλόπολη 8, Λέρνα 7,Πύλος 7, Γύθειο 0. Την Κυριακή η Ένωση Λέρνας φιλοξενείται στο Γύθειο, σε ένα ματς που χρειάζεται τη νίκη ώστε να διεκδικήσει την άνοδο την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με τη Δόξα Μεγαλόπολης.
 
 

Exit mobile version