ΑθλητισμόςΑρχείο

Αυλαία από το Ζάπειο για το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος

Η αυλαία του ιστορικού Ράλλυ Ελλάδας  άνοιξε σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 11:00, στο ν προαύλιο χώρο του Ζάππειου.

Στις 11:00 το πρωί, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, ως ένας  εκ των διοργανωτών, έριξε τη σημαία εκκίνησης στα πρώτα αγωνιστικό αυτοκίνητα των κατηγοριών Sporting και Regularity.
 

Συνολικά 72 αυτοκίνητα έλαβαν μέρος στη διαδικασία, με τα τελευταία 6 να συμμετέχουν μόνο στο Ασφάλτινο Σκέλος του αγώνα Sporting το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου. Σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου λοιπόν στο χωμάτινο σκέλος του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος θα αγωνιστούν 29 πληρώματα της κατηγορίας Sporting. Επίσης, 37 αυτοκίνητα ξεκίνησαν την τριήμερη περιπέτεια της κατηγορίας Regularity.

Τα αυτοκίνητα που αγωνίζονται και τα πληρώματα τους κατευθύνονται  ήδη προς την Πελοπόννησο για να ολοκληρώσουν την πρώτη ημέρα του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος στο κέντρο του αγώνα, το Ναύπλιο, όπου και θα διανυκτερεύσουν.
 

Να σημειώσουμε πως η ταυτόχρονη εκκίνηση των αυτοκινήτων Sporting και Regularity που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά έδωσε φέτος ξεχωριστό ενδιαφέρον στην εκδήλωση, αφού ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, τόσο για πληρώματα όσο και για τους θεατές.