Site icon Αρχείο anagnostis.org

Ποιός πυρπολεί τον σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου του Άργους;

Ποιός πυρπολεί τον σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου του Άργους;

Δύο φωτιές μέσα σε δύο μέρες ξέσπασαν στον λόφο της Ασπίδας με την πυροσβεστική σε ότι αφορά την χθεσινή φωτιά να κάνει λόγο για εμπρησμό, ενώ αναμένεται το πόρισμα και για τη σημερινή, με όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής να δείχνουν εκ νέου εμπρησμό.
 

Η δεύτερη φωτιά ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5) από το σημείο που είχε σταματήσει η πρώτη και ευτυχώς η επέμβαση της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με ένα όχημα και 10 άνδρες ήταν άμεση και απέτρεψε για ακόμα μια φορά τα χειρότερα. Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος ήταν παρόν κατά την κατάσβεση, συνδράμοντας το μέγιστο δυνατόν. 

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως κάποιος παρανοϊκός έχει βάλει ως στόχο την περιοχή γύρω από τον Προφήτη Ηλία, για ιδίον όφελος ή εκτελώντας εντεταλμένη υπηρεσία. Κάποιος φανερός λόγος δεν υπάρχει αφού στο συγκεκριμένο σημείο δεν βοσκούν πρόβατα, και γενικά δεν το χωράει ανθρώπου νους γιατί κάποιος (ή κάποιοι) να θέλει να πυρπολήσει τον σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου του Άργους!
 

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι η δημοτική αρχή αυτή που βλάπτεται αλλά η ίδια η πόλη και οι δημότες της! Ας ελπίσουμε να βρεθεί ο εμπρηστής και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης…
 

Exit mobile version