ΑθλητισμόςΑρχείο

Βραβεύσεις από την ΕΠΣΑ σε όσους στηρίζουν τον «Ατρέα»

Σε αίθουσα του πολυχώρου «Φουγάρο», στο Ναύπλιο, η ΕΠΣΑ τίμησε το βράδυ της Παρασκευής  3 Ιουνίου θεσμικούς φορείς και  πρόσωπα του  τοπικού ποδοσφαίρου που συνέβαλαν σημαντικά στη φετινή διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά «Ατρέας», 11ου κατά σειρά.

Η Ένωση  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο, καθώς και τους τέσσερις δήμους της Αργολίδας που έχουν συμβάλλει οικονομικά -και με κάθε άλλο τρόπο-  στην επιτυχία του «Ατρέα».
 

Τις πλακέτες παρέλαβαν ο Τάσος Χειβιδόπουλος, οι δήμαρχοι Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος, ο  αντιδήμαρχος  Άργους – Μυκηνών Αχ. Μπαντανάς (ο δήμαρχος ήταν εκτός νομού) και εκπρόσωπος του δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρή.

Επίσης τιμήθηκαν για τη μεγάλη προσφορά στη διοργάνωση ο επί σειρά ετών πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΡ Γιάννης Μπόλλας όσο και ο ενωσιακός προπονητής Διονύσης Διατσίγκος. Ακόμη τιμήθηκαν για την αφιλοκερδή τους προσφορά στον «Ατρέα» διαιτητές και παρατηρητές της Ένωσης.

Ξεχωριστές διακρίσεις δόθηκαν σε παίκτες που ξεκίνησαν από τον «Ατρέα» και διακρίνονται πλέον πανευρωπαϊκά όπως οι Βασίλης Πλιάτσικας  και Παναγιώτης Ταχτσίδης. Από τη νεότερη γενιά βραβεύτηκαν οι Κώστας Μούγιος, Γιάννης Μπλάτσος και Γιώργος Πετούσης που αγωνίζονται πλέον στις  ομάδες του Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ αντίστοιχα, καθώς κι αυτοί (όπως και πολλοί άλλοι) αναδείχθηκαν μέσα από τον «Ατρέα».
 

Επίσης βραβεύτηκε για την προσφορά του στον «Ατρέα» (και όχι μόνο..) ο φροντιστής των μεικτών ομάδων Χρήστος Ψύχας.

Τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Αποστολόπουλος όσο και οι τιμηθέντες εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης αναφέρθηκαν στην αγωνιστική σημασία του «Ατρέα» όσο και στη μεγάλη προβολή της Αργολίδας σε διεθνές επίπεδο, με τη συμμετοχή σπουδαίων συλλόγων όλα αυτά τα χρόνια.
 

Σε λεπτομέρειες που αφορούσαν το ξεκίνημα της διοργάνωσης πριν 11 χρόνια, την πορεία της, σε δυσκολίες όσο και σε ξεχωριστές στιγμές αναφέρθηκε ο Γιώργος Τόλιας που έχει άλλωστε και το οργανωτικό βάρος όλα αυτά τα χρόνια.

Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας της  ΕΠΣΑ Γιάννης Γαλανόπουλος, ενώ προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο για τον «Ατρέα» και την πορεία της διοργάνωσης μέσα στο χρόνο.