ΑθλητισμόςΑρχείο

Ημερίδα προπονητικής με τον Λεωνίδα Βόκολο στην Αργολίδα

O Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα προπονητικής με την υποστήριξη της Ε.Π.Σ. Αργολίδας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου, από 9:30 έως 13:00 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Αργολίδας.

Εισηγητές – Θέματα
– Βόκολος Λεωνίδας. (τ.Ομοσπονδιακός Προπονητής): «Διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες προπονητή ποδοσφαίρου»

– Γεωργόπουλος Βασίλειος(Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδας Κ15):  «Αξιολόγηση και επιλογή παικτών εθνικών ομάδων Κ15»

– Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος(Καρδιολόγος  MD): «Χρήσιμες καρδιολογικές γνώσεις για τον σύγχρονο προπονητή ποδοσφαίρου»

– Τόλιας Γεώργιος(Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνος Σχολών Arsenal Ελλάδας): «Πρόγραμμα εξέλιξης νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας 6-15 ετών».

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Αργολίδας να συμμετάσχουν, όπως και κάθε ενδιαφερόμενος. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Σε αυτούς που θα λάβουν μέρος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την ημερίδα αυτή θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας Νίκο Μητροσύλη και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Γιάννη Αποστολόπουλο την Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣΑ.