Site icon Αρχείο anagnostis.org

Οι ανώνυμοι ναρκομανείς Ναυπλίου παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους

Οι ανώνυμοι ναρκομανείς Ναυπλίου παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους

Μία ξεχωριστή εκδήλωση θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή στο Βουλευτικό (11:30 π.μ.) στα πλαίσια της δράσης της Ομάδας Ναρκομανών Ανώνυμων του Ναυπλίου, η οποία διεξάγεται σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

Η ομάδα θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της, ένα πρόγραμμα πλήρους αποχής από όλα τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένου και του αλκοόλ. Αυτό εστιάζεται στον εθισμό και στη διαδικασία ανάρρωσης απ’ αυτόν και η μόνη προϋπόθεση για να είναι κάνεις μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει τη χρήση.
 

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι μια Παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 1953 και σήμερα πραγματοποιεί 62.000 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε 132 χώρες.

Στην Ελλάδα η 1η ομάδα ξεκίνησε το 1987 στην Αθήνα και σήμερα πραγματοποιεί 140 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε Αθήνα, Πειραιά, Μαρκόπουλο, Θεσαλονίκη, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Αλεξ/πολη, Πάτρα, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Κρήτη, Κορινθία, Λάρισα, Λουτράκι και Ζάκυνθο.

Επίσης πραγματοποιούνται ομάδες παρουσίασης σε εβδομαδιαία βάση σε σωφρονιστικά ιδρύματα και θεραπευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 
– Προσέλευση
– Έναρξη – Καλωσόρισμα
– Ιστορικό και Δομή Ν.Α.
– Προσωπικές Ιστορίες
– Ερωτήσεις – Απαντήσεις
– Κλείσιμο 

Τηλεφωνική γραμμή βοηθείας 210-3474777 
 

Exit mobile version