ΚοινωνίαΑρχείο

Διακρίσεις στα μαθηματικά από μαθητές της Αργολίδας

Εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων μαθητών σε μαθηματικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσε το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών, στην οποία παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο Γιάννης Ανδριανός.

Ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ σημείωσε: “Θέλω να συγχαρώ τους βραβευόμενους σήμερα, διακριθέντες μαθητές στους μαθηματικούς διαγωνισμούς, και βεβαίως το παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της βράβευσης“.

Ιδιαίτερα σ’ αυτή την συγκυρία για την πατρίδα και την κοινωνία μας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναγνωρίζουμε έμπρακτα πως η συλλογική προκοπή έρχεται μόνο μέσα από την ενθάρρυνση της αριστείας, την καλλιέργεια των ταλέντων, την παροχή στους νέους ανθρώπους όλων των εφοδίων που χρειάζονται ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις το δικό τους δημιουργικό δρόμο“, πρόσθεσε ο βουλευτής.

Τέλος ο κ. Ανδριανός ευχήθηκε στα παιδιά αυτά που με τις διακρίσεις τους στο πεδίο της γνώσης μας έκαναν περήφανους, υγεία και καλή συνέχεια στις σπουδές τους.