ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τα 112 εκατομμύρια του Τατούλη για την Αργολίδα

«112 εκατομμύρια ευρώ εξασφαλίσαμε για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μέσα σε πέντε χρόνια, που ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για τη χώρα, τη στιγμή που άλλες Περιφέρειες της χώρας στο σύνολό τους δεν πλησιάζουν καν αυτά τα ποσά» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αναφερόμενος στην πορεία των έργων στην Αργολίδα, σημειώνοντας ότι «τα χρήματα αυτά δε μας χαρίστηκαν, τα διεκδικήσαμε με το πολιτικό υπόβαθρο της Περιφέρειας που έχουμε δομήσει, με τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας, και αυτό αποτελεί αναμφίβολα μεγάλο όφελος για τους πολίτες, όχι μόνο της Αργολίδας, αλλά συνολικά της Πελοποννήσου».

«Οι πολίτες επιβραβεύουν το έργο μας και μας καλούν να το συνεχίσουμε» τόνισε ακολούθως ο Περιφερειάρχης, σημειώνοντας ότι «τα έργα που αναλαμβάνουμε τα παραδίδουμε ολοκληρωμένα στην κοινωνία, σε αντίθεση με τις περιόδους ευφορίας στη χώρα, κατά την οποία τα έργα έμεναν ημιτελή. Οι πολίτες το γνωρίζουν αυτό και αξιολογούν τόσο την αποτελεσματικότητά μας, όσο και τη «μικρόψυχη» παρουσία της αντιπολίτευσης, η οποία δεν έχει σταθεί αρωγός και δεν έχει υπερψηφίσει ούτε ένα έργο σε όλη την Πελοπόννησο».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι το 90% των έργων των Δημοτικών αρχών χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επίσης και πολλά έργα πολιτισμού, με χαρακτηριστικά τα 25 εκατομμύρια ευρώ μόνο για την Αργολίδα, σχολικής στέγης, ύδρευσης και αποχέτευσης.