ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Τσάβι Σαμπάτε από το Τολό δείχνει τον δρόμο στους μελλοντικούς χαντμπολίστες

Το μέλλον του Ελληνικού Χάντμπολ δοκιμάζεται την βδομάδα που μας έρχεται στο Danaon Cup, ενώ παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τους κορυφαίους. Η οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει ότι με την υποστήριξη του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ), θα διοργανώσει forum με κεντρικό πρόσωπο τον Τσάβι Σαμπάτε την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 14:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Τολό 2.

Στο «Show me the way Coach Edition» ο σπουδαίος Ισπανός τεχνικός θα μιλήσει για την δική του ιστορία επιτυχίας στη Βέζπρεμ, αλλά και στην Εθνική Ουγγαρίας, την οποία θα οδηγήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γαλλίας, έπειτα από την πρόκριση της επί της Σερβίας.

Ο Τσάβι Σαμπάτε, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2015-2016, θα μεταδώσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του, ενώ θα απαντήσει και στις ερωτήσεις που θα του γίνουν στην συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που θα ακολουθήσει.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ και προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας επεσήμανε για την διοργάνωση του forum προπονητών:  «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και προπονητή Τσάβι Σαμπάτε. Το τελευταίο διάστημα έχουν στραφεί πάνω του όλα τα φώτα του Παγκοσμίου Χάντμπολ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αντλήσουμε μέσα από την λάμψη του όσες περισσότερες γνώσεις και πληροφορίες, οι οποίες θα μας φέρουν πιο κοντά στο ευρωπαϊκό χάντμπολ. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα εποικοδομητικό φόρουμ. Η πρόσκληση που απευθύνουμε σαν ΣΥΠΧΕ είναι ανοιχτή και αφορά όχι μόνο τους προπονητές, αλλά και όλους τους ανθρώπους του αθλήματος που θέλουν να ενημερωθούν και να προβληματιστούν θετικά γύρω από το άθλημα του χάντμπολ».

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Danaon Cup 2016, θα διεξαχθεί στην Αργολίδα στις 20-25 Ιουνίου.