ΠολιτικήΑρχείο

Εκλέγουν όργανα στο ΠΑΣΟΚ Αργολίδας

Την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του κινήματος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της 4ης Συνόδου της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τις σχετικές εγκυκλίους της Χαρ. Τρικούπη.

Τα όργανα που θα εκλεγούν είναι:

  • Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.)
  • Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.ΚΑ.Π.)
  • Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.)
  • Συντονιστικές Επιτροπές των Δημοτικών Οργανώσεων (Σ.Ε.)

 
Για την ενημέρωση των μελών του ΠΑΣΟΚ, η εκλογική διαδικασία έχει ως εξής:
1. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, από 09:00 μέχρι 19:00.

2. Τα εκλογικά κέντρα ανά Καλλικρατικό Δήμο είναι:

  • Δ.Ο. Άργους: Εργατικό Κέντρο Άργους
  • Δ.Ο. Ναυπλίου: Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου
  • Δ.Ο. Επιδαύρου: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Λυγουριό
  • Δ.Ο. Ερμιονίδας: Γενικό Λύκειο Κρανιδίου

 
3. Την εκλογική διαδικασία συντονίζει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αργολίδας, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή, τις Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές και μέλος της ΚΠΕ.

4. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση το επικαιροποιημένο Μητρώο Μελών. Όσοι προσέρχονται για να συμμετέχουν στη ψηφοφορία και δεν ανευρίσκονται στο Μητρώο Μελών, θα μπορούν να ψηφίσουν αφού πρώτα συμπληρώσουν πλήρως την αίτηση μέλους (έντυπο). Οι εκλογείς θα ψηφίζουν αυτοπροσώπως με την αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας και οικονομική συνδρομή 3€, ώστε να καλυφθούν τα πάσης φύσεως έξοδα.

5. Τα ψηφοδέλτια θα είναι 2. Ένα για τις Νομαρχιακές Οργανώσεις και ένα για τη Συντονιστική Επιτροπή της Δ. Οργάνωσης. Θα υπάρχουν για το σκοπό αυτό και δύο κάλπες.

6. Αποφασίστηκε να ισχύει η μονοσταυρία.

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αργολίδας, επισημαίνει πως, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για τη διασφάλιση των όρων άψογης εκλογικής διαδικασίας και καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά για τη συσπείρωση των δυνάμεων του Κινήματος και τη διεύρυνση της βάσης.