ΚοινωνίαΑρχείο

Μαξιλαράκια καρδιάς για γυναίκες με καρκίνο του μαστού στην Αργολίδα

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Νοσηλευτική Μονάδα Άργους σε μια συνεργασία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής με την εταιρεία COCO-MAT  προσφέρει στις γυναίκες του Νομού Αργολίδας που έχουν χειρουργηθεί από καρκίνο του μαστού, σε οποιοδήποτε κέντρο μαστού, δωρεάν μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς βοηθώντας σημαντικά στην ταχύτερη ανάρρωσή τους. Το σχήμα του μαξιλαριού επιτρέπει στις γυναίκες να το κρατούν κάτω από το βραχίονα, απαλύνοντας τον πόνο, βοηθώντας στη μείωση του οιδήματος και προστατεύοντας το σημείο της τομής.

Η COCO-MAT, γνωστή για τις ανθρωπιστικές της δράσεις, στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού, προσφέροντας δωρεάν μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς σε Δημόσια Νοσοκομεία και κέντρα μαστού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το heart pillow είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκε ως βοήθημα για τις γυναίκες που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο του μαστού. Μαξιλαράκια heart pillows δίνονται στις ασθενείς κατά το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο, Η 100% βαμβακερή θήκη του μαξιλαριού εξασφαλίζει απαλή επαφή με το δέρμα, ενώ το γέμισμά του από πλενόμενο αγνό παρθένο μαλλί διασφαλίζει την απαιτουμένη υγιεινή.

Tα μαξιλαράκια καρδιάς μπορείτε να τα προμηθευτείτε δωρεάν από τη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Άργους πρωινές ώρες 9-1μεσ.

Πληροφορίες στο 2751360340 κ. Ψύλλα-Χρονοπούλου Μαρία.