ΡεπορτάζΑρχείο

Ελικόπτερο ανακάλυψε ένα μέτρο χασισιές στο δάσος (pics)

865 δενδρύλλια και 870 γραμμάρια κάνναβης, θα τους έβγαζε από την οικονομική κρίση, αλλά δεν πρόλαβαν… Τα δενδρύλλια, η παραγωγή και ο καλλιεργητικός εξοπλισμός κατασχέθηκαν και οι «αγρότες» εντοπίστηκαν από αέρος και έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Αστυνομικοί της Κορίνθου «μυρίστηκαν» τις παράνομες καλλιέργειες και σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, πέταξαν με ελικόπτερο πάνω από δασική περιοχή του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας και ανακάλυψαν τις φυτείες.

Η συνέχεια ήταν σχετικά εύκολη. Στην πρώτη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε την 5.7.2016 το απόγευμα, αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση και έπεσαν στην παγίδα τρείς αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29, 35 και 37 ετών, αντίστοιχα οι οποίοι φέρεται να καλλιεργούσαν τα πρώτα 203 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση βρέθηκε ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, που καλλιεργούσε 662 δενδρύλλια.