ΚοινωνίαΑρχείο

Ευκάλυπτος σκότωσε άνδρα κοντά στο Άργος – Δεν είναι δική μας ευθύνη, λέει ο Δήμος

Τροχαίο με θύμα έναν 57χρονο άνδρα συνέβη στην επαρχιακή οδό Άργους – Κουτσοποδίου το Σάββατο (9/7) το μεσημέρι, όταν μία κλάρα από ευκάλυπτο έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον άτυχο άνδρα, που έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή τον δρόμο με το μηχανάκι του.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν μοιραίες με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον θάνατό του, την επόμενη ημέρα.

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που επιρρίπτουν ευθύνη στον Δήμο Άργους – Μυκηνών και προσωπικά στον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, ο δήμος, με ανακοίνωσή του, αποποιείται την ευθύνη για το μη κλάδεμα των δέντρων, αναφέροντας πως η συντήρηση στο συγκεκριμένο σημείο δεν ανήκει στην αρμοδιότητά του. Για την ακρίβεια να αναφέρουμε πως ανήκει στην Περιφέρεια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου:

«Σχετικά με το δυστύχημα που έγινε το Σάββατο 9/7, στην παλαιά Εθνική οδό Άργους- Κορίνθου, από πτώση κλάρας δέντρου, με αποτέλεσμα να καταλήξει ένας 56χρονος άνδρας ενημερώνουμε τους συνδημότες μας πως ο Δήμος Άργους Μυκηνών δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, καθώς η συντήρηση στο σημείο του δυστυχήματος δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντος».