ΕκδηλώσειςΑρχείο

Καυτά γυναικεία κορμιά στον βυθό του Τολού!

Η δεύτερη σε σειρά παγκόσμια ημέρα κατάδυσης της γυναίκας είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εναρκτήρια εκδήλωση PADI Women’s Dive Day του 2015 ήταν μια ιστορική μέρα για την κατάδυση, μιας και πήραν μέρος 65 χώρες και από τις επτά ηπείρους.

Οι γυναίκες από την Ελλάδα, την Αλάσκα την Αργεντινή, Γαλλία τις Φιλιππίνες κλπ, απόλαυσαν μια μέρα καταδύσεων μαζί για να γιορτάσουν τη συμβολή των γυναικών στο σπορ της αυτόνομης κατάδυσης η οποία παρουσιάζει ραγδαία αύξηση και ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.


Το Τολό μπαίνει στον Παγκόσμιο Καταδυτικό Χάρτη

Η φετινή δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στη νήσο Δασκαλιό, στο Τολό, σε μια παραλία που προσφέρεται και για τα δύο επίπεδα εμπειρίας.

Οι συμμετέχουσες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και να περιηγηθούν στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται σε υπερυψωμένο σημείο, λίγα μόλις μέτρα απ’ την περιοχή κατάδυσης.

Η μοναδικής ομορφιάς σπηλιά ακριβώς μπροστά στο σημείο που θα δέσει το σκάφος, παρέχει ένα τεχνητό barbeque το οποίο θα αξιοποιηθεί για να συμπληρωθεί με υπέροχες μυρωδιές και γεύσεις αυτό το παγκόσμιο καταδυτικό αφιέρωμα στις πολυλατρεμένες γυναίκες της ευρύτερης περιοχής.

Όπως επεξηγείται στο PADI Women’s Dive Day, η κατάδυση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους και να μοιραστείτε εμπειρίες με τους φίλους ή την οικογένεια.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Θα πραγματοποιηθούν καταδύσεις τόσο για κορίτσια και γυναίκες που δεν έχουν ξανακάνει κατάδυση στο παρελθόν, όσο και για έμπειρες πιστοποιημένες δύτριες.