ΕκδηλώσειςΑρχείο

Μουσικά ταξίδια μέχρι τ’ αστέρια με την Κλεονίκη Δεμίρη σε Άργος και Νέα Κίο

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, δύο επιτυχημένες παραστάσεις στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, δύο εξαιρετικές παραστάσεις στο Αμμάν της Ιορδανίας  τη Φλωρεντία και μία μοναδική παράσταση στο Παρίσι, η Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο ανανεώνουν το πρόγραμμά τους και ετοιμάζουν μουσικά ταξίδια μέχρι τ’ αστέρια!

Με οδηγό το αργεντίνικο αλλά και το ελληνικό τανγκό θα περάσουμε μια βόλτα από το Μεξικό για να επιστρέψουμε στη Μεσόγειο:  Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελλάδα… ακολουθώντας ή ψάχνοντας το δικό μας αστέρι. Έρωτας, χορός, ταξίδι με τραγούδια της κάτω Ιταλίας, ιταλικός κινηματογράφος με τη μουσική του Nikola Piovanni, περιπλανήσεις στην Αθήνα του τότε και του σήμερα  και συνθέσεις του Νεοκλή Νεοφυτίδη.
 

«Στον ουρανό μια νύχτα με τ’ αστέρια» με την Κλεονίκη Δεμίρη και το Νεοκλή Νεοφυτίδη την Τρίτη 19 Ιουλίου στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη στη Νέα Κίο και την Τετάρτη 20 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του Αη Γιάννη στο Άργος (21:00).