ΚοινωνίαΑρχείο

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Δέδες

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών άφησε ο Κώστας Δέδες. Ο γνωστός βιομήχανος από το Άργος, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο «Υγεία» στην Αθήνα, αλλά δυστυχώς τα μεσάνυχτα της Πέμπτης διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Κώστας Δέδες ήταν παιδί αγροτικής οικογένειας με καταγωγή από το Καπαρέλι. Το 1970 ίδρυσε την εξαγωγική βιομηχανία χυμών «ΑΣΠΙΣ Α.Ε.», ενώ ο ίδιος υπήρξε ιδιοκτήτης και άλλων εργοστασίων, καθώς και ξενοδοχείων, μεταξύ των οποίων το «Μεγάλη Βρετανία» και το «Rex» στην πόλη του Ναυπλίου. Είχε επίσης ασχοληθεί με τα κοινά την περίοδο 1995 με 1998 ως νομαρχιακός σύμβουλος.

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί του Σαββάτου στον Άγιο Πέτρο στο Άργος.

Συλληπητήρια από Κωστούρο

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ναυπλιέων σε συλληπητήριο μήνυμά του:

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας “μεγάλος ” άνδρας για την τοπική κοινωνία και όχι μόνο , ο οποίος συνέβαλλε αποφασιστικά στη διαμόρφωση της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Υπηρέτησε τη ζωή με φρόνηση και συνέπεια. Τον χαρακτήριζε ο ήπιος χαρακτήρας του ,η θέληση για πρόοδο και η αγάπη του για τον άνθρωπο.

Εκπροσωπώντας τους δημότες του δήμου Ναυπλιέων εκφράζω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του και μεταφέρω την ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση ως ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δέδε.

Ας είναι η μνήμη του ασφαλής πυξίδα προσανατολισμού».