ΚοινωνίαΑρχείο

Ο Καμμένος βάφτισε τον γιο του Κ. Πανανά

Στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου τελέσθηκε, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, η βάπτιση του γιου του υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην Κίναρο, στις 11 Φεβρουαρίου. 

Και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος. Ανάδοχος ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Στη βάπτιση παραβρέθηκε επίσης ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης.

«Είμαστε όλοι οικογένειά του, όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις, το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά και όλος ο ελληνικός λαός, γιατί είναι ένα παιδί το οποίο ανήκει στην Ελλάδα», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου ο Υπουργός Άμυνας και νονός του παιδιού, ευχόμενος στη μητέρα και τον αδελφό του υποπλοιάρχου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αυτόν τον μεγάλο χαμό.

Το αγοράκι γεννήθηκε 12 ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο στην απόκρυμνη πλαγιά της Κινάρου, κατά το οποίο έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος οι υποπλοιάρχοι Αναστάσιος Τουλίτσης και Κωνσταντίνος Πανανάς, καθώς και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου.