ΑθλητισμόςΑρχείο

Απέκτησε Μισαηλίδη ο Διομήδης

Στην οικογένεια των Λύκων ανήκει ο Φώτης Μισαηλίδης, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Δούκα και ήταν μακράν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων.

Ο 24χρονος αριστερός ίντερ, αλλά και playmaker,ήταν ο κορυφαίος παίκτης απέναντι στον Διομήδη στον ημιτελικό του Κυπέλλου 2016, σημειώνοντας 8 γκολ και η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη και πιο παραγωγική της καριέρας του, αφού σημείωσε 122 γκολ σε 24 παιχνίδια. Ήταν πρώτος σκόρερ του Δούκα στη χρονιά, αλλά και στα 13 από τα 22 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Handball Premier.

Ο τρόπος που αγωνίζεται, με στοιχεία ταχύτητας και διεισδυτικότητας, έρχονται να εναρμονιστούν απόλυτα με το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας και σίγουρα η παρουσία του θα ενισχύσει σημαντικά φέτος τον Διομήδη.

Ο Φώτης Μισαηλίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά θα είμαι παίκτης του Διομήδη. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα να φύγω από τον Δούκα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και κυρίως τον νέο μου προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση.

Με κάποια από τα παιδιά του Διομήδη έχω πολύ καλές σχέσεις και αυτό θα με βοηθήσει να μπω πολύ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Οι στόχοι, όπως κάθε χρονιά, είναι πολύ υψηλοί και εγώ είμαι έτοιμος να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πραγματοποιηθούν.

Ξέρω ότι το πρόγραμμα θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα και γι αυτό επέλεξα να γίνω μέλος της “αγέλης”.

Καλή σεζόν να έχουμε και μακριά από τραυματισμούς»!