Site icon Αρχείο anagnostis.org

Μαθητές καθάρισαν το μονοπάτι της Αρβανιτιάς με τις ευλογίες του Harvard

Μαθητές καθάρισαν το μονοπάτι της Αρβανιτιάς με τις ευλογίες του Harvard

Το Σάββατο 23 Ιουλίου ολοκληρώθηκε ο πέμπτος κύκλος του Θερινού Προγράμματος Μαθητών Λυκείου (HSSP 2016). Ο Νικόλας Πρεβελάκης, Διευθυντής του Προγράμματος, ο Kevin Caffrey, Λέκτορας Κοινωνικών Σπουδών στο Harvard, η Ματίνα Γκόγκα, Συντονίστρια Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Προγραμμάτων και οι τέσσερις Εκπαιδευτικοί Συνεργάτες, φοιτητές του Harvard, Pietro Galeone, Shahrukh Khan, Shaiba Rather και Laila Smith εργάστηκαν εντατικά με τους 16 συμμετέχοντες μαθητές Λυκείου για 15 μέρες.

Μεταξύ των δράσεων πραγματοποιήθηκε και εθελοντικός καθαρισμός του μονοπατιού της Αρβανιτιάς με μέσα που παρείχε ο Δήμος Ναυπλιέων.
 

Οι επιλεγμένοι μαθητές εργάστηκαν σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που βασίζεται σε αντίστοιχα πρότυπα θερινών σχολείων του Πανεπιστημίου Harvard και συμμετείχαν, πέρα από τις καθορισμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του προγράμματος και σε πλήθος άλλων δραστηριοτήτων που οργανώθηκαν:

 
Το πρόγραμμα περατώθηκε με επιτυχία μετά την αξιολόγηση από τους συμμετέχοντες και σύντομα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον επόμενο κύκλο του προγράμματος, το καλοκαίρι του 2017.
 

Exit mobile version