ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τον Αύγουστο μπαίνει εργολάβος στον παραλιακό δρόμο της Πλάκας

Σε μια εβδομάδα περίπου θα εγκατασταθεί ο εργολάβος στον παραλιακό δρόμο της Πλάκας, που τον περασμένο χειμώνα έπαθε μεγάλες ζημιές από τα τεράστια κύματα που χτύπησαν την παραλιακή ζώνη.

Την εξαγγελία έκανε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος το μεσημέρι της Πέμπτης, με σχόλιό του σε κοινωνικό δίκτυο, υπό τον τίτλο: «Ο παραλιακός δρόμος της Πλάκας χωρίς πλάκα»!!!

Ο δήμαρχος αναφέρει και τα στάδια που ακολουθήθηκαν (αυτονόητα για κάθε έργο): Μελέτη για την αποκατάσταση της παραλιακής οδού. Εγκρίσεις από Δημοτικό Συμβούλιο υπηρεσίες κλπ κπ. ( την πρώτη φορά η αντιπολίτευση δεν ενέκρινε το κατεπείγον και το θέμα δεν πέρασε καθότι ήθελε ενισχυμένη πλειοψηφία). Έγκριση όρων δημοπράτησης από Οικονομική Επιτροπή. Δημοπράτηση. Επικύρωση αποτελέσματος από Οικονομική Επιτροπή. Σε μία εβδομάδα περίπου εγκατάσταση εργολάβου.

Όπως τονίζει: «Όλο αυτό για να αντιμετωπιστεί ένα θέμα του οποίου η οριστική λύση θα προχωρήσει με την ολοκλήρωση της μελέτης για τη διάβρωση των ακτών του παραλιακού μετώπου της Δημοτικής ενότητας Ασίνης. Ολοκλήρωση που αναμένεται έως το τέλος του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: