ΠολιτισμόςΑρχείο

Χόρεψαν με την ψυχή τους τα νιάτα του Κοσμά!

Εξαιρετικά χορευτικά σε μία όμορφη βραδιά στον Κοσμά Αρκαδίας την Τρίτη 16 Αυγούστου. Πολύς κόσμος έσπευσε να θαυμάσει τους νέους του χωριού σε δύσκολους χορούς από την Μακεδονία, την Θράκη, την Πελοπόννησο και την Θάσο.

Τα δύο χορευτικά γκρουπ αποτελούνταν αφενός από νέα κορίτσια και αφετέρου από λιλιπούτειους χορευτές. Με εντυπωσιακές φιγούρες και ζηλευτή ακρίβεια οι κοπέλες κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού που έδειχνε ενθουσιασμένο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Εξίσου θερμό χειροκρότημα κέρδισαν και τα μικρά για την αξιοσημείωτη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Πολύ καλά χορογραφημένη η εκδήλωση, φάνηκε για ακόμα μία χρονιά το υψηλότατο επίπεδο χορευτών και διοργανωτών, που έπειτα από εικοσαήμερες επίπονες πρόβες παρουσίασαν ένα θέαμα αντάξιο, αν και λιγότερο εντυπωσιακό από το περσινό, αλλά με εξίσου υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η προσέλευση κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης χορευτές και παρευρισκόμενοι όλων των ηλικιών έγιναν ένα κουβάρι χορεύοντας μέχρι αργά το βράδυ.