Site icon Αρχείο anagnostis.org

Με Σαμαρά τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής Ναυπλιωτών καλλιτεχνών

Με Σαμαρά τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής Ναυπλιωτών καλλιτεχνών

Με «σεμνή μεγαλοπρέπεια» πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 20.30΄, στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» τα επίσημα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής Ναυπλιέων ζωγράφων.

Ο χώρος πληρώθηκε από καλλιτεχνικό κλίμα και οι επισκέπτες πήραν την απολαβή τους συζητώντας με τους ζωγράφους που εκτίθενται και θαυμάζοντας τα έργα τους.
 

Στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 και θα παραμένει ανοιχτή και επισκέψιμη κάθε ημέρα από τις 11.00΄ έως τις 14.00΄ τα πρωινά και από τις 19.00΄ έως τις 22.00΄ τα απογεύματα, συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες συμπολίτες μας (με αλφαβητική σειρά): Σωτηρία Αλεξιάδη, Κώστας Δημούλης, Βαγγέλης Ζερβόπουλος, Κατερίνα Μπεκιάρη – Βασιλείου, Γιάννης Νόνης και Άγγελος Πατρινιός. Έκπληξη για τους επισκέπτες αποτέλεσαν τα έργα του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου, Γιάννη Μακρή, μια ιδιαίτερη χρωματική νότα στην όλη αίθουσα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η λογική του «στησίματος» της έκθεσης εκ μέρους των καλλιτεχνών ήταν η ένταξη του ύφους των έργων στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης».
 

Την έκθεση ζωγραφικής εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θ. Σ. Σπαντιδέας και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την οικογένειά του, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Πόπη Καλκούνου, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Μαρία Ράλλη, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου των Απανταχού Ναυπλιέων Δημήτρης Διβέρης και πλήθος επισκεπτών.
 


 

Exit mobile version