ΑθλητισμόςΑρχείο

Από το Ναύπλιο στην Κύμη για προπονήσεις

Το επταήμερο 22-28 Αυγούστου η σχολή Choy Lee Fut Kung fu Ναυπλίου σε συνεργασία με τις σχολές Tao Club Χαλανδρίου και Προμηθέας Νίκαιας, διοργάνωσαν και έφεραν επιτυχώς εις πέρας ένα ακόμη προπονητικό και αγωνιστικό camp παραδοσιακού Kung fu και Sanda Boxing. Δάσκαλοι, προπονητές και αθλητές φιλοξενήθηκαν στην Κύμη Εύβοιας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Kymi palace. Οι προπονήσεις τεχνικών έγιναν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ενώ οι προπονήσεις αντοχής και Qi gong πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης. Στόχος αυτού του camp ήταν η ομαλή επάνοδος όλων των αθλητών που συμμετείχαν, στην προπονητική δράση, η βελτίωση των τεχνικών τους και η εκμάθηση νέων.

Οι προπονήσεις έγιναν υπό την καθοδήγηση των δασκάλων,  Λαμπάδα Θεόδωρου, Ελευθερίου Κυριάκου και Παπαχαραλάμπους Βασίλη και των προπονητών Πανόπουλο Βαγγέλη, Ελευθερίου Στέλιο και Ψωμά Σπύρου.
 

Οι μαθητές χωρίστηκαν group  αρχαρίων και προχωρημένων  όπως και διαχωρισμός  “παίδων/ κορασίδων”  και  “ανδρών/γυναικώνν”.

Οι προπονήσεις ήταν καθημερινές 3 φορές την ημέρα (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα) και περιελάμβαναν πολλές τεχνικές και ανταλλαγή προπονητικών και αγωνιστικών πληροφοριών. Τέλος, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία στις ώρες χαλάρωσης να κολυμπήσουν στην παραλία της Κύμης και στην πισίνα του ξενοδοχείου ενώ την προτελευταία μερα η πρωινή προπόνηση αντικαταστάθηκε με μια άκρως ενδιαφέρουσα πεζοπορία σε βουνό της Κύμης με συνοδούς απο τον ορειβατικό Σύλλογο Κύμης.
 

Οι υπεύθυνοι των συλλόγων CHOY LEE FUT και TAO CLUB θέλουν να ευχαριστήσουν την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου KYMI PALACE για όλες τις υπηρεσίες που παρείχαν στις φιλοξενούμενους, και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το επόμενο camp τον Ιούλιο του 2017.