ΡεπορτάζΑρχείο

Πλημμύρισε από εκατομμυριούχους το Ναύπλιο! (Pics)

Το σημαίας Νήσων Μπαχάμες κρουαζιερόπλοιο «The World» το οποίο φιλοξενεί εκατοντάδες ταξιδιώτες στα 165 υπερπολυτελή διαμερίσματα των 12 καταστρωμάτων του, βρέθηκε αρόδο στο Ναύπλιο την τελευταία ημέρα του Αυγούστου.

Έχει γραφτεί ότι το μήκους 197 και πλάτους 30 μέτρων κρουαζιερόπλοιο θεωρείται ως η μοναδική ιδιωτική, κατοικημένη κοινότητα θαλάσσης, με τα studio διαμερίσματά του να πωλούνται για πάνω από 1 εκατ. δολάρια και τις σουίτες να κοστολογούνται μέχρι και στα 13 εκατ. δολάρια.
 

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις σπα και γυμναστήριο, πισίνες και μια τεράστια κάβα 12.000 τίτλων κρασιού. Ακόμη, διαθέτει έξι εστιατόρια, αρκετά μπαρ, δωμάτιο για τσάι, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη και αίθουσα κινηματογράφου.

Η μήκους 200 μέτρων «πλωτή πολιτεία» διαθέτει 12 καταστρώματα και από το 2002 έχει επισκεφθεί περισσότερα από 900 λιμάνια σε πάνω από 140 χώρες στον κόσμο. Τις 165 αυτόνομες κατοικίες στο εσωτερικό του δεν μπορεί πάντως να τις απολαύσει ο καθένας αφού οι τιμές του εκκινούν από 930.000 ευρώ, αν και η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει λίστα αναμονής…