ΑθλητισμόςΑρχείο

Το χάρηκαν στην Πλάκα οι φίλοι της μοτοσυκλέτας (Vid, Pics)

Οι Φίλοι Κλασικής Μοτοσικλέτας, Ducati και Moto Guzzi καταχάρηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Πλάκα, παρά τις αντιξοότητες του καιρού.

Μοτοσικλετιστές απ΄ όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν κι εφέτος στο φθινοπωρινό ραντεβού τους που επαναλαμβάνουν τα τελευταία 23 χρόνια, διοργανώνοντας παράλληλα και το event “Μελωδικές Εξατμίσεις”.

 

 

Ήταν ένα δυνατό διήμερο και παρά τις βροχές καταχάρηκαν τη θάλασσα, διασκέδασαν και γιόρτασαν την αγάπη τους για τη μοτοσυκλέτα, γεμίζοντας τις μπαταρίες τους, ή καλύτερα τα ρεζερβουάρ τους για το χειμώνα που έρχεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO (Περπατώ Ελλάδα..Φωτογραφίζω Ελλάδα)

https://www.facebook.com/spiros.katsigiannisa/videos/1178678608869146/

 

Από το απόγευμα της Παρασκευής άρχισαν να συγκεντρώνονται στην Πλάκα, περνώντας τη βραδιά τους απολαμβάνοντας ρεμπέτικο live από το Τρίο ‘’βαρύ κι ασήκωτο”.

 

 

Το Σάββατο το πρόγραμμα είχε Μοτο Πένταθλο (όχι δεν έχει γίνει ακόμα Ολυμπιακό άθλημα) και Rock συναυλία live με το Σίμο Κοκαβέση και την μπάντα του.

 

 

Την Κυριακή  έγιναν τα Μοτοκαλλιστεία απ΄ όπου προέκυψαν οι “όμορφες” της συγκέντρωσης, οι “Μελωδικές εξατμίσεις”, αλλά και ιαγωνισμός για τις πιο μαγικές συγχορδίες που μπορεί να προκύψουν από… σωλήνα.

 

Διοργανωτές ήταν η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας, η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi και το Ducati Hellas Club.

 

 

Οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Κατσίγιαννη από την Ομάδα Περπατώ Ελλάδα..Φωτογραφίζω Ελλάδα