ΡεπορτάζΑρχείο

Τα ΙΧ έπνιξαν τα μαγαζιά

Δεν έφτανε η ποσότητα της νεροποντής και τα προβλήματα που δημιούργησε, οι κάγκουρες φρόντισαν να πλημμυρίσουν μαγαζιά, αποθήκες και υπόγεια που δεν είχαν απειληθεί από την βροχή. Πήραν τα ΙΧ τους, κυρίως μεγάλα 4Χ4 που μόνο για αγροτικές δουλειές δεν τα χρησιμοποιούν και ξεχύθηκαν στους πλημμυρισμένους δρόμους του Άργους δημιουργώντας κυματισμούς στα λιμνάζοντα νερά και στέλνοντάς τα μέσα σε καταστήματα που δεν είχαν πληγεί από την βροχή! Πολλοί επιχειρηματίες έμειναν άφωνοι με την απαράδεκτη συμπεριφορά των ασκόπως περιφερομένων με τα αγροτικά και αν δεν έκλεινε συγκεκριμένους δρόμους γι αυτό τον λόγο η τροχαία, θα έρχονταν μετά βεβαιότητας οδηγοί και καταστηματάρχες στα χέρια.

 

Η επόμενη μέρα βρήκε τους δρόμους πλημμυρισμένους με λάσπες και πέτρες σε ορισμένα σημεία και μικρά συνεργεία του δήμου να μαζεύουν κλαριά και φύλλα που παρέσυρε η βροχή προς τα φρεάτια.

Ο Βασικός καθαρισμός όμως των δρόμων και των πλατειών έγινε από τους ίδιους τους πολίτες που με λάστιχα και φαράσια καθάρισαν δρόμους και πλατείες.

Διαβάστε στον “Αναγνώστη Πελοποννήσου” που κυκλοφορεί την Πέμπτη 15/09/2016: “Που επλήγη βαθύτερα το Άργος”.

 

Διαβάστε Επίσης:
– Συσκέφθηκαν για τη νεροποντή του Άργους

Ουρλιαχτά των σειρήνων