ΠολιτισμόςΑρχείο

“Η Νεράιδα του Πάγου”

Το Σάββατο 17/9 στις 18:30΄ στο κατάστημα COCO-MAT Argos Shop, Καραολή Δημητρίου 8 στο Άργος θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου “Η Νεράιδα του Πάγου” από τη συγγραφέα Νατάσσα Βουζιούκου.

Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι γεμάτο συναισθήματα και αξίες, ανεκτίμητη παρακαταθήκη για να είναι φωτεινό το ταξίδι της ζωής!

Σαν κοίταξε τον ουρανό, ένα αστεράκι φωτεινό λαμπύρισε στα μάτια της! «Εγώ είμαι εδώ για σένα!» της είπε σαν κατάλαβε το γκρίζο της ψυχής της. «Αγάπη, φιλία, καλοσύνη κι ό,τι άλλο μου ζητήσεις απλόχερα θα σου χαρίσω, όνειρα να χρωματίζεις και με πίστη να τα χτίζεις, ευτυχισμένη να γενείς και να χαμογελάς!».

Το ταξίδι της ζωής της Νατάσσα Βουζιούκου αρχίζει στην Αθήνα, το Νοέμβριο του 1967. Αποφοίτησε από ελληνογαλλικό σχολείο και στη συνέχεια θέλησε να ζήσει και να γνωρίσει από κοντά την «Πόλη του Φωτός». Σπούδασε Lettres Modernes στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV). Όνειρό της ήταν πάντα να διδάξει τη γαλλική γλώσσα στα παιδιά! Όταν ήταν μαθήτρια και μελετούσε γαλλική Ιστορία και Πολιτισμό- για τις εξετάσεις του σχολείου- στεκόταν μπροστά στον καθρέφτη και μιμούμενη τη δασκάλα παρέδιδε μάθημα. Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για αρκετά χρόνια στο Γαλλικό Ινστιτούτο και από το 2003 διδάσκει στο δημοτικό σχολείο του Κολεγίου Αθηνών. Κατάστημα COCO-MAT, Καραολή Δημητρίου 8 στο Άργος. Τηλ. 27510-26321. [email protected]