ΚοινωνίαΑρχείο

Αφήνουν το Ναύπλιο …κουτσό για να ενισχύσουν το Άργος!

Δεν άφησαν αναπάντητους τους ισχυρισμούς της 6ης ΥΠΕ οι εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, υποστηρίζοντας πως η μεταφορά των 100.000 ευρώ προς τη Ν.Μ. Άργους για την προμήθεια ορθοπεδικού υλικού θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας για το ήδη ελλειπές νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Όπως αναφέρεται στην απάντηση του σωματείου:
«Οι εργαζόμενοι της Ν.Μ.Ναυπλίου σας έχουμε αποδείξει με τη δουλειά μας ότι δεν μας διακατέχουν ούτε τοπικιστικές προκαταλήψεις αλλά ούτε “άλλου” είδους μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και των επισκεπτών της Αργολίδας. Εμείς εξάλλου δεν έχουμε τοποθετηθεί από καμία κυβέρνηση σε θέσεις ευθύνης, ούτε διοικούμε από κέντρα λήψεων αποφάσεων.

Εμείς είμαστε στην πρώτη γραμμή μάχης. Διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να τεκμηριώσουμε με στοιχεία το αυτονόητο;

Δε γνωρίζετε, κ. διοικητά, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ των νοσοκομείων της υγειονομικής σας περιφέρειας;

Το ποσό των 100.000 ευρώ, που μας παίρνετε, ανήκει στον προϋπολογισμό της Ν.Μ.Ναυπλίου και είναι προφανές ότι θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη λειτουργία της και στη βιωσιμότητα της.

Η λογική του “δούναι και λαβείν” μάλλον εσάς διέπει. Γιατί εσείς δίνετε, άρα μήπως κάτι περιμένετε να πάρετε;;; Είναι κοινωνικά αναγκαίο και απαραίτητο για τους πολίτες του Νομού Αργολίδας να αυξηθεί η προμήθεια ορθοπεδικού υλικού ή να εκτελεσθεί η προμήθεια υγειονομικού υλικού, φαρμακευτικού υλικού, τροφίμων, καυσίμων, ακτινολογικού υλικού και αντιδραστηρίων μικροβιολογικού εργαστηρίου;;;

Για να μπορέσει η Ν.Μ.Ναυπλίου να λειτουργήσει με ασφάλεια για τους νοσηλευόμενους και για τα επείγοντα περιστατικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλο το ποσό από το 10% του προϋπολογισμού της».