ΕυρώπηΑρχείο

Λίφτινγκ στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα

Η επίσημη ιστοσελίδα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα έχει ανανεωθεί πλήρως, τόσο ως προς την εμφάνισή της, όσο και ως προς το περιεχόμενο.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Γραφείου – www.europarl.gr – μπορείτε να βρείτε:
– Τις δράσεις και τις κυριότερες ειδήσεις που αφορούν το Γραφείο μας.
– Ειδική σελίδα με πληροφορίες για τους Έλληνες Ευρωβουλευτές και τις ανακοινώσεις τους.
– Πληροφορίες που αφορούν την νεολαία και μαθητές/σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για το Euroscola, το European Youth Event και το νέο πρόγραμμα-προτεραιότητα της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου “Σχολικοί Πρέσβεις του ΕΚ”.
– Πληροφορίες για επαγγελματική καριέρα στα όργανα της ΕΕ, καθώς και για πρακτική άσκηση.
– Ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις τόσο από το Γραφείο Εκδόσεων της ΕΕ, όσο και από άλλες πηγές.

Η ιστοσελίδα ανανεώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι χρήσιμη σε δημοσιογράφους, σπουδαστές/μαθητές και το ευρύτερο κοινό. Οι δημοσιογράφοι ειδικότερα θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμους τους συνδέσμους που παραπέμπουν στο πρόγραμμα της Ολομέλειας και τις κυριότερες δραστηριότητες της εβδομάδας στο ΕΚ.

Άλλοι σχετικοί σύνδεσμοι παραπέμπουν στην ιστοσελίδα του Προέδρου του ΕΚ, πληροφορίες για το Γραφείο, το “Στέκι της Ευρώπης” και πολλά άλλα.

Ευελπιστούμε ότι θα βρείτε την καινούργια μας ιστοσελίδα ιδιαίτερα χρήσιμη για την ενημέρωσή σας. Θα ήταν χαρά μας αν εσείς και οι συνεργάτες σας γίνετε τακτικοί επισκέπτες και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για προτάσεις που αποσκοπούν στην περαιτέρω βελτίωση της ιστοσελίδας μας και των κοινωνικών δικτύων του Γραφείου.