ΡεπορτάζΑρχείο

Τα πήρε όλα και τα σήκωσε στο Ναύπλιο! (Vid)

Ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν το βράδυ της Παρασκευής (7/10) την Αργολίδα με έντονες βροχοπτώσεις και μίνι ανεμοστρόβιλο στην πόλη του Ναυπλίου, με ανυπολόγιστες μέχρι στιγμής συνέπειες. Ιδιαίτερα επλήγη η περιοχή της Πρόνοιας, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους με κοινό αποδέκτη την 25η Μαρτίου.

Η ισχυρή καταιγίδα που συνοδεύτηκε από ισχυρότατους ανέμους προκάλεσε αρκετές πτώσεις δέντρων (υπολογίζεται πάνω από 30), εγκλωβισμούς σε αυτοκίνητα, υλικές ζημιές σε σπίτια, πλημμύρες σε δρόμους αλλά και διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Ναυπλίου και του Άργους. Στην περιοχή της Κάντιας παρασύρθηκε στύλος της ΔΕΗ με αποτέλεσμα προσωρινή διακοπή ρεύματος στην Περιοχή.

Διακοπή ρεύματος είχαμε και στα Κατσικάνια από πτώση δέντρων πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ. Πτώση δέντρων είχαμε και στο δρόμο της Τίρυνθας προς το Ναύπλιο. Στην Δαλαμανάρα κεραυνός έκοψε μια τεράστια Λεύκα στα δύο πλησίον του σταθμού του ΟΣΕ και δίπλα στην επαρχιακή οδό Άργους- Ναυπλίου, ευτυχώς χωρίς θύματα. Στο Άργος μεγάλη διαφημιστική πινακίδα στην οδό Κορίνθου, παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους και συνέτριψε την τζαμαρία καταστήματος

Χαρακτηριστικό είναι το live βίντεο του Stavros Nafplios:

 

SOS εκπέμπει και η Πρόνοια (Βίντεο του Σωτήρη Μανού):