ΕκδηλώσειςΑρχείο

Καλλιεργώντας το δέντρο των Αξιών

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών με τίτλο: «Περιβαλλοντικά Προγράμματα και δράσεις του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου – Καλλιεργώντας το δέντρο των Αξιών».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.
 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου θα παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιήσει κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017, τα Δίκτυα που συμμετέχει καθώς και τις δράσεις που υλοποιεί, με σκοπό την ενημέρωση των Εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι εκπαιδευτικοί για την υλοποίηση ενός περιβαλλοντικού προγράμματος, θα γίνει βιωματικό εικαστικό εργαστήριο όπου οι συμμετέχοντες θα «Καλλιεργήσουν το Δέντρο των Περιβαλλοντικών και Ανθρωπιστικών Αξιών…».