ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κοινή σύμπλευση Ελλήνων και Γερμανών από το Ναύπλιο

470 αυτοδιοικητικοί από Ελλάδα και Γερμανία και πάνω από 180 επιστημονικοί συνεργάτες βρέθηκαν στο Ναύπλιο αυτές τις ημέρες για την 6η Ελληνογερμανική Συνέλευση. Ο Δημήτρης Κωστούρος εκφράζει τη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνδιάσκεψης και στέλνει τις δικές του ευχαριστίες.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων:
«Πάντα η συμμετοχή πολλών πετυχαίνει στόχους και σήμερα εδώ στο Ναύπλιο πετύχαμε στόχους και θέσαμε και άλλους υψηλότερους. 

Με την ανάγνωση και υπογραφή της κοινής διακήρυξης της 6ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της τριήμερης συνδιάσκεψης.

Για τρεις ημέρες το Ναύπλιο ήταν το επίκεντρο αυτής της εξαιρετικής συνάντησης αυτοδιοικητικών της Γερμανίας και της Ελλάδας. 470 αυτοδιοικητικοί από Ελλάδα και Γερμανία και πάνω από 180 επιστημονικοί συνεργάτες αντάλλαξαν απόψεις, επισκέφθηκαν επιχειρήσεις, ξεναγήθηκαν σε μνημεία και γνώρισαν έναν τόπο προνομιούχο ευλογημένο και ξεχωριστό. Το Δήμο Ναυπλιέων.

Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές της διοργάνωσης οι οποίοι κατάφεραν με την εξαιρετική τους δουλειά και οργάνωση να δώσουν σε όλους τους παρευρισκόμενους να νοιώσουν τη μοναδικότητα του Δήμου Ναυπλιέων και των ανθρώπων του».