ΡεπορτάζΑρχείο

Ξέφραγο αμπέλι η Ρόδος. Κουκουλοφόροι ληστές δρουν ανενόχλητοι

Με τον τρόμο… των κουκουλοφόρων ζουν πλέον οι κάτοικοι της Κρεμαστής της Ρόδου και της ευρύτερης περιοχής, καθώς τις τελευταίες ημέρες σημειώνεται μπαράζ ληστειών σε σπίτια.
 
Το πρόσφατο συμβάν που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του 12vima.gr με την 92χρόνη γυναίκα  που φίμωσαν κουκουλοφόροι  ληστές, απειλώντας μάλιστα την ζωή της προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους της δυτικής πλευράς του νησιού.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται στην Κρεμαστή με κουκουλοφόρους ληστές να  μπαίνουν σε σπίτια  και να απειλούν ηλικιωμένους  βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή της. Η 92χρόνη συνταξιούχος ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ που υπέστη όταν ήρθε αντιμέτωποι με τους ληστές την οποία και φίμωσαν.
 
Κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών έχουν ξεσηκωθεί απαιτώντας περισσότερη αστυνόμευση και συχνότερες περιπολίες από την ΕΛΑΣ.
 
Πάντως, η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου οφείλει να δει πολύ σοβαρά το όλο θέμα και να ενισχύσει με άνδρες το αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην δυτική πλευρά του νησιού.