ΑθλητισμόςΑρχείο

Το Κιβέρι έριξε τεσσάρα στον Αργοναύτη στο ντέρμπι κορυφής

Ο Ερμής Κιβερίου πήρε το ντέρμπι της κορυφής πιο εύκολα απ’ ότι θα φανταζόταν κανείς με σκορ 4-0. Οι δύο ομάδες μετρούσαν μόνο νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, και στο μεταξύ τους παιχνίδι ήταν επόμενο ότι για έναν από τους δύο (ή και για τους δύο) το σερί αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Τελικά αυτό έμελε να γίνει για τους Κιώτες

Ο προπονητής του Ερμή Γιώργος Διαμαντής έστησε ιδανικά την ομάδα και εκμεταλευόμενος τις αδυναμίες στο κέντρο της άμυνας του Αργοναύτη, χτύπησε με τον Γκάτση ο οποίος έκανε χατ τρικ με τον Καραγκούνη να είναι ο σκόρερ του τέταρτου τέρματος του Κιβερίου.

EΡMHΣ (Διαμαντής.Γ): Κοζιώτης, Φλεβάρης,Σάκουλης,Λαζάρου, Σελλής,Σαμαρτζής, Ζιου, Καραγκούνης(Φίλης), Μαρίνης (Κουτσοδήμος),Μπιτζής (Καζάς), Γκάτσης

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Κίκκιλης): Μπραϊμλάρη, Καστρίτης(Ευσταθίου), Χ.Κάπλατζης, Διαμάντης,Καλυβόπουλος(Παρασκευόπουλος), Π.Κάπλατζης, Τσουρδίνης, Νέντζα(Χατζοπουλος)_,Μακρίδης,Λέντζιον.

Ο προπονητής του Αργοναύτη Τόμμυ Κίκιλης μετά την βαριά ήττα της ομάδας του δεν έψαξε για δικαιολογίες και με ανάρτησή του στα socia media έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κιβερίου, ευχόμενος στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή Μαρίνη που τραυματίστηκε κατά το ματς, περαστικά και ταχεία ανάρρωση γιατί, όπως αναφέρει, «ακόμα και σε δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε άνθρωποι και συνάδελφοι». Και καταλήγει: «Οι μεγάλες ομαδες φαίνονται στα δύσκολα και η ομάδα μου είναι μεγάλη, συνεχίζουμε…».
 
Φώτο: Eurokinissi (Βασίλης Παπαδόπουλος)