ΑθλητισμόςΑρχείο

Δημόπουλος: Παραιτηθείτε σήμερα!

Στο προσκήνιο και πάλι ο Χρήστος Δημόπουλος ο οποίος επιτίθεται στην τωρινή διοίκηση του Πανναυπλιακού για τις μέχρι τώρα επιλογές της.

Το τραγικό φετινό ξεκίνημα της ομάδας έχει βυθίσει τους πάντες στην εσωστρέφεια μην αφήνοντας και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας…

Όπως αναφέρει ο Χρήστος Δημόπουλος:
«Η δικαιολογία σας οτι δεν βρέθηκε ούτε ένα δελτίο στην ομάδα έχει τελειώσει από την στιγμή που σας παραδόθηκε αυτή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να αποχωρίσουν όχι τόσο επειδη θα αποχωρούσα εγώ κι ο Σοροβίγκας, αλλά επειδη θα αναλαμβάνατε εσείς και φοβόντουσαν οτι στο μέλλον θα τους ασκούσατε ποινική δίωξη.

Για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι περί “εκποίησης της ομάδας κλπ”….

Το 2008 που ανέβηκε η ομάδα στην τότε Δ Εθνικη με Πρόεδρο Δρίτσα , ο υπογράφων και ο προπονητής Στ. Κούτρης ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό χωρίς κανένα δελτίο.

Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος εμφανίσθηκαν και οι ουρανοκατέβατοι για να πάρουν μερίδιο επιτυχίας. Το 2011 με την συγχώνευση Ένωσης Μιδέας -Πανναυπλιακού μόνος μου και χωρίς προπονητή έφτιαξα την καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων όπως ακούγεται, μη εχοντας κανέναν ποδοσφαιριστή στην δύναμη της ομάδας.

Και πάλι στην πορεία της, ανοίγοντας η όρεξη, ήλθαν οι γνωστοί ουρανοκατέβατοι .

Το 2014 σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, μετά από τον υποβιβασμό στο Α τοπικό και με χρέος μεγάλου ποσού, δέχθηκα τηλέφωνο από το Ορέστη Νταβέλη στις 12.30 το βράδυ ο οποίος μου είπε να αναλάβω την ομάδα και μόνον αν δεχθείς εσύ θα αποχωρίσουμε εμείς σαν διοικηση, γιατί εισαι ο μόνος που μπορεί να βγάλει τον σύλλογο από την δύσκολη στιγμή και να τον πάει μπροστά.

Την πρώτη χρονιά μου έδιναν το χέρι ,μέχρι το καλοκαίρι που η διοικούσα επιτροπη, έπρεπε να οδηγήσει τον Σύλλογο σε εκλογές. Και πάλι άνοιξε η όρεξη στους ουρανοκατέβατους γνωστούς, αλλά ο σύλλογος απεκτησε ΔΣ χωρίς αυτούς.

Απο εκεί και μετά έκαναν οτι τους περνούσε από το χέρι τους για να μην προχωρήσει η ομάδα (θα αναφερθώ σε πραγματα και καταστάσεις, όταν το κρίνω οτι πρέπει να γίνει).

Και φτάσαμε το καλοκαίρι που αηδιασμένος πια, είπα οχι, δεν αξίζει άλλο. Τώρα καλείσθε να κανετε εσείς, αυτά που έκανα εγώ.

Όποτε μου ζητήθηκε δήλωσα παρών. Αλλά ο κατήφορος τελειωμό δεν έχει. Δεν σας λέω, όπως συνηθίζεται, να αναλάβετε τις ευθύνες σας κλπ. Σας ζητάω να παραιτηθειτε για το καλό του Πανναυπλιακού σήμερα, όχι την Δευτέρα.

Ο τελευταίος και ο πιο άσχετος άνθρωπος αν αναλάβει την τύχη του Συλλόγου, θα ειναι καλύτερα.

Δεσμευτήκατε οτι είχατε 30000 για να ξεκινήσετε και οτι ο Πανναυπλιακός ειναι για να ανέβει αμέσως στην Γ Εθνική , αφού δεν θα γίνουν και αγώνες μπαράζ και όχι για 3ετη πλάνα Δημόπουλου.

Διανύσαμε την 9η αγωνιστική και είμαστε 25 βαθμούς πίσω από τον πρώτο Ερμή Κυβερίου και συγκατοικούμε στην προτελευταία θέση με τη Θύελλα Λιμνών».
 
Διαβάστε Επίσης: Για γέλια ο Πανναυπλιακός! Έφαγε επτάρα από τη Λέρνα…