ΑθλητισμόςΑρχείο

Αυλαία στο Ναύπλιο για το 29ο Χειμερινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου έπεσε η σημαία του τερματισμού του «29ου Χειμερινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ» το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ναύπλιο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία Regularity ήταν νικητές ο Γιώργος Γεωργακόπουλος και Κωνσταντίνος Τσιτσιλώνης.
 

Η εκκίνηση των 59 συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή. Ο Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου Δημήτρης Βερναρδάκης και ο Αγωνοδίκης Νίκος Κοζανίτης  ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και τίμησαν με πλακέτες τους.
 

Τα πληρώματα κατευθύνθηκαν προς τον Ισθμό της Κορίνθου για την πρώτη ανασυγκρότηση και την εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους προς το Ναύπλιο.
 

Μέχρι το βράδυ του Σάββατου, στη κατηγορία Regularity, οι συμμετέχοντες διαγωνίσθηκαν σε 8 δοκιμασίες ακριβείας ενώ οι συμμετέχοντες  στην κατηγορία Touring σε 2. Το βράδυ τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια της πόλης χωρίς βροχή, και να απολαύσουν το βραδινό τους γεύμα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου.