ΑθλητισμόςΑρχείο

130 τοξοβόλοι απ’ όλη την Ελλάδα στην Αγία Τριάδα

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας κλειστού χώρου που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 130 αθλητών Α’, Β’ Κατηγορίας και Αναπτυξιακού από 30 συλλόγους.

Από την Αργολίδα συμμετείχαν οι αθλητές του Α.Ο. Μέρμπακα που ήταν και διοργανωτής και εννέα αθλητες από τον Φοίνικα Αργολίδας, συλλόγου με έδρα το Ναύπλιο.
 

Για τον Φοίνικα ο Γιάννης Παπαβασιλείου, μετά την συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας στον Ανοικτό Χώρο, συνέχισε τον δρόμο του προς την κορυφή του αθλήματος, με νέο ατομικό ρεκόρ, την 4η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για φέτος, και κατέκτησε επάξια το χρυσό μετάλλιο έχοντας καταξιωμένους αντιπάλους και γερό συναγωνισμό. Το Χάλκινο κατέκτησε η Κατσίλα Μάντυ (στο Ολ. Τόξο Γυν. Β’ Κατ.), με μεγάλο νέο ατομικό ρεκόρ, και παραλίγο άνοδο στην Α’ Εθν. Κατ. (μόλις για 5 βαθμούς στους 600 έμεινε έξω από την μεγάλη κατηγορία…!). Την 4η θέση η Κατσίλα Νατάσα (στο Ολ. Τόξο Γυν. Β’ Κατ.) με νέο α.ρ., την 6η η Μαρινάκη Αθηνά (στο Ολ. Τόξο Γυν. Β’ Κατ.) επίσης με νέο α.ρ., την 4η θέση ο Αδάμης Γ. στην κατηγορία Ολ. Τόξου Εφήβων Β’ Κατ., με νέο α.ρ. και επίδοση ανόδου στην Α’ Εθν. Κατ. στους Εφήβους αλλά και στους Νέους Άνδρες!
 


Ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρευρέθηκε στους αγώνες και απηύθυνε χαιρετισμό κατά την διάρκεια των απονομών σημειώνοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία που για ακόμη μία φορά διάλεξε την Αγία Τριάδα για να γίνουν αγώνες, τους ανθρώπους του ΑΟ Μέρμπακα καθώς και όλους τους συμμετέχοντες. Θέλω να πω σε όλους ότι εδώ και πολύ καιρό, έχει αρχίσει να χτυπά και η καρδιά της τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα και στον Δήμο μας. Ένας Δήμος ο οποίος έχει δείξει έμπρακτα ότι αγαπάει τον αθλητισμό, αγαπάει την τοξοβολία και το δείχνει με κάθε τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλους.»