ΡεπορτάζΑρχείο

Που πήγαν τα αδέσποτα της πλατείας;

Ανησυχία έχει προκαλέσει η αιφνίδια εξαφάνιση των αδέσποτων από το κέντρο του Άργους, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κατά την χθεσινή μέρα ένα φορτηγάκι μάζευε όλα τα αδέσποτα ζώα γύρω από την Πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει καθώς ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους Λάιζα καθησυχάζει, σημειώνοντας πως οι ίδιοι ήταν αυτοί που βάσει σχεδίου απομάκρυναν τα αδέσποτα σκυλιά και μη από το σημείο. ‘Ετσι λοιπόν τα συμπαθή τετράποδα δεν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γιορτές στην στολισμένη πλατεία αλλά θα παραμείνουν πιθανολογούμε σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Όπως αναφέρεται στην σελίδα του Συλλόγου στο facebook: «Επειδη τα μηνυματα σας ειναι πολλα, οπως σας ειχαμε υποσχεθει, οι αδεσποτοι σκυλοι της πλατειας αρχισαν να μαζευονται απο εμας χτες το μεσημερι! Θα συνεχισουν να συλλεγονται απο εμας και να τοποθετουνται στο ασφαλες μερος οπου ειναι μεχρι τωρα! Δεν συντρεχει λογος ανησυχιας πλεον μιας και τα ζωα θα ειναι υπο την προστασια μας και την φροντιδα του συλλογου! Θα επανατοποθετηθουν με το περας των εορτων στα αρχικα τους σημεια. Θα συνεχισουμε καθ’ ολη την διαρκεια της εβδομαδας να παιρνουμε οσα ειναι στην πλατεια και γυρω απο αυτην. Ευχαριστουμε πολυ για το ενδιαφερον σαν να στειλετε μηνυματα και να ενημερωσετε τον τυπο, αλλα ειναι ολα υπο ελεγχο μπορειτε να ησυχασετε πλεον. Ειμασταν εμεις, χθες το μεσημερι!!!»

Νωρίτερα η ανακοίνωση του «Λάιζα» που προκάλεσε την αναστάτωση και ίσως να δημιουργεί κάποιες δεύτερες σκέψεις ήταν η εξής: