ΕκδηλώσειςΑρχείο

Οι χειροτέχνες της Αργολίδας επιστρέφουν δριμύτεροι

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί φέτος η 3η Έκθεση Χειροτεχνών Αργολίδας.
 
Τα χριστούγεννα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων η έκθεση η οποία τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του  ΔΟΠΠΑΤ, θα είναι ανοιχτή για το κοινό στις 10.00π.μ.-13.00μ.μ. και 17.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ..

Περίπου 45 χειροτέχνες και εικαστικοί συνεργάζονται για να αναδείξουν το δημιουργικό πρόσωπο της Αργολίδας, αν και στην παρούσα έκθεση θα παρουσιάσουν έργα τους μόνο 23 από τα μέλη της ομάδας.

Έργα ζωγραφικής σε καμβά, πέτρα και ύφασμα, έργα γλυπτικής σε ξύλο, κοσμήματα από ασήμι, μπρούτζο, χαλκό, ημιπολύτιμους λίθους, ύφασμα, κλωστές, πηλό, ακατέργαστο μαλλί (φελτ), εναλλακτικά υλικά όπως σαμπρέλες ποδηλάτου και πολλά άλλα. Αξεσουάρ της γυναικείας ένδυσης όπως πλεκτές εσάρπες, τσάντες, λαιμοί, καρφίτσες, υφαντά. Διακοσμητικά χρηστικά αντικείμενα από ανακυκλωμένο χαρτί, χρηστικά αντικείμενα από δέρμα, φυσικά καλλυντικά και σαπούνια. Αυτά και πολλά άλλα στις ισόγειες αίθουσες του Βουλευτικού, με ελεύθερη είσοδο.