Site icon Αρχείο anagnostis.org

Το Άργος προβάλλει τα χριστουγεννιάτικα κάλλη του! (Pics, Vid)

Το Άργος προβάλλει τα χριστουγεννιάτικα κάλλη του! (Pics, Vid)

Με ευνοϊκούς οιωνούς έχει ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη περίοδος στο Άργος που φέτος κατάφερε να ολοκληρώσει από νωρίς τον στολισμό και στο άναμα του δέντρου που σηματοδότησε την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων, κατόρθωσε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο απ’ ότι το Ναύπλιο, που φέτος περιορίστηκε κυρίως στους τουρίστες, αφού η έμπνευση με την Στικούδη έπεσε στο κενό.

Και σε ότι αφορά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό φαίνεται ότι το Άργος τα κατάφερε καλύτερα φέτος, με το Ναύπλιο από την άλλη να μένει στα ίδια ικανοποιητικά επίπεδα με πέρσι.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών φέτος έχει ξεκινήσει μία καμπάνια για να τονώσει την κίνηση στην τοπική αγορά με αφορμή τις γιορτές και μένει να δούμε αν και κατά πόσο θα καταφέρει να το πετύχει.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και το νέο σποτ που κυκλοφόρησε σήμερα με μότο «Άργος σαν παραμύθι…Χριστούγεννα στον δήμο μας».

Προς τη σωστή κατεύθυνση οι πρωτοβουλίες αυτές της δημοτικής αρχής αν και υπάρχουν ακόμα ανοιχτές πληγές όπως το κυκλοφοριακό και το πάρκινγκ. Ας ελπίσουμε να βρουν και ανταπόκριση…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

 

Exit mobile version