ΕκδηλώσειςΑρχείο

Από το εργαστήριο στην βιτρίνα

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» στηρίζει τις προσπάθειες των «νέων» καλλιτεχνών. Νέων, από την άποψη ότι εκθέτουν για πρώτη φορά το δημιουργικό τους έργο στο κοινό και παρουσιάζουν το ταλέντο που, ως τώρα, ήταν κρυμμένο μόνο στο εργαστήριό τους.

Έτσι, στην αίθουσα του Συλλόγου, Σταϊκοπούλου 52 στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, οι συμπολίτισσες Ελένη και Ευδοκία Παπαδοπούλου θα «στήσουν» την έκθεσή τους με πίνακες ζωγραφικής και χειροτεχνήματα, άγνωστα ως σήμερα, αναδεικνύοντας ιδιαίτερες πτυχές της ευαισθησίας τους, της δημιουργικότητάς τους και της φαντασίας τους.

Την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της και θα περιμένει το Ναυπλιακό κοινό να θαυμάσει καλλιτεχνικούς θησαυρούς και καλλιτέχνιδες που ζουν ανάμεσά μας, μοιράζονται τον ίδιο αέρα και τις ίδιες εικόνες της πόλης με εμάς και αθόρυβα συμμετέχουν στο πολιτιστικό άρωμα του Ναυπλίου.
 

Η έκθεση θα διαρκέσει 13 ημέρες, από την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 και θα είναι επισκέψιμη για το κοινό καθημερινά από τις 18.30΄ έως τις 22.00΄.

Οι επισκέπτες, φίλοι και γνωστοί της Ελένης και της Ευδοκίας, φίλοι της τέχνης και της δημιουργίας, φίλοι του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», θα έχουν την χαρά να απολαύσουν τα πρωτότυπα έργα των συμπολιτισσών μας και να μυηθούν σε άλλες τεχνικές και οπτικές.

Η Ελένη και η Ευδοκία Παπαδοπούλου κατέχουν επάξια την θέση που τους ανήκει στα πολιτιστικά και εικαστικά πράγματα της πόλης μας και αξίζει να τιμηθούν από τον πρώτο ως τον τελευταίο ισότιμο πολίτη του Ναυπλίου με την επίσκεψή τους στην έκθεση.