ΚοινωνίαΑρχείο

Προσοχή! Φόλες στο Ναύπλιο

Την προσοχή σε όσους έχουν σκυλάκια εφιστά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι» καθώς, όπως καταγγέλεται, έχουν ρίξει φόλες στην Αγία Κυριακή, στην οδό Φιλίας και τους παρακείμενους δρόμους.

Μάλιστα, ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης πράξης, φέρεται να έχει πέσει θύμα και ένας ήσυχος σκύλος που έπασχε από επιληψία ονόματι «Τεκίλα».

Όπως αναφέρεται στο facebook του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου απ’ όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες: «Αυτό το ζωντανό δεν πείραξε ποτέ κανέναν…Είμαι δύο χρόνια σχεδόν στην περιοχή κ όταν τον πρωτοείδα να παθαίνει κρίση επιληψίας έπαθα σοκ…..Μόνος του , πήγαινε στην άκρη του δρόμου κ έπεφτε σε κώμα…Όταν συνερχόταν , ξεκινούσε ξανά η περιπέτεια του αδέσποτου….Ήταν ελεύθερος να τρέχει, να γαβγίζει… Κάθε πρωί, έβγαζα το δικό μου βόλτα κ αυτός επέστρεφε συντροφιά με την γειτόνισσα κ το σκυλάκι της κ περίμενε να φάει το μεζεδάκι του…Κ ύστερα έφευγε….Σουλατσο με την υπόλοιπη παρέα της γειτονιάς…. Κανένα ζωντανό τετράποδο δεν πρεπει να φεύγει με αυτό το τρόπο….. Εύχομαι ρε καθίκια να δω έναν από σας την ώρα που πετάτε το δηλητήριο….. Στο καλό όμορφε Τεκίλα ή όπως αλλιώς σε έλεγαν…… Δεν θα υποφέρεις πια….».