ΠολιτικήΑρχείο

Γιορτινές συναντήσεις από τη ΝΟΔΕ Αργολίδας

Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ελένη Αποστολοπούλου, τα στελέχη αυτής και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου, Ιωάννης Μαλτέζος  πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και στο Γηροκομείο Άργους.
 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα πάγια προβλήματα των Υπηρεσιών αυτών (έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, μειωμένο ανθρώπινο δυναμικό). Παράλληλα, αναγνωρίζεται η  προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη των όσων έχουν ανάγκη, την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή.
 

Τις ημέρες των Εορτών, όλοι οι εργαζόμενοι στις ανωτέρω υπηρεσίες και κοινωνικές δομές, βρίσκονταν σε ετοιμότητα, μακριά από τις οικογένειας τους, για να εξασφαλίσουν σε όλους εμάς όσα εμείς θεωρούμε αυτονόητα και δεδομένα.