Site icon Αρχείο anagnostis.org

Με δυο υποστράτηγους η Αργολίδα στην ΕΛ.ΑΣ.

Με δυο υποστράτηγους η Αργολίδα στην ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Μεταξύ αυτών που προάγονται στο βαθμό του υποστράτηγου συγκαταλέγονται και δύο ταξίαρχοι προερχόμενοι από την Αργολίδα, οι Διαμαντής Μητρόπουλος και Δημήτρης Τριγώνης. Ο Διαμαντής Μητρόπουλος μετατίθεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής. Αντίστοιχα ο Δημήτρης Τριγώνης θα υπηρετήσει στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Αναλυτικότερα με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
 

Exit mobile version